dilluns, 25 de novembre del 2013

STOP A LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES


La campanya "No és no!" de l'Observatori per a la Igualtat de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza diferents activitats per al 25 de novembre, el dia internacional de la violència de gènere.


A través de Twitter, amb el hashtag #noésno25N es podran seguir les activitats que es realitzaran durant el matí i difondre-les a través de la participació de la gent, com "Rols de gènere. Reflexiona!" una activitat organitzada per Acció UAB, un col·lectiu d'estudiants de la Universitat que pretén proporcionar informació sobre el tema d'una forma lúdica.

Fora de l'àmbit universitari i en commemoració d'aquest dia, s'ha fet una concentració contra la violència de gènere a les 12 del migdia a la Plaça Sant Jaume, també la Secretaria de Moviments Socials i Igualtat de la UGT de Catalunya s'ha manifestat expressant el seu rebuig davant de la violència contra les dones, per denunciar la discriminació i enfortir el seu compromís amb la millora de les condicions per a les dones. La manifestació ha començat a les 19h a Canaletes.

La Secretaria també ha organitzat unes jornades a la seu de la UGT de Catalunya de Rambla Santa Mònica, en les quals Elisa Garcia, Responsable del Departament de la Dona Treballadora de la Comissió Executiva Confederal i Núria Pomar, professora de Dret del treball ila seguretat social de la Universitat de Barcelona, han presentat la situació actual de la violència de gènere i les perspectives cap al futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada