dijous, 24 d’octubre del 2013

LES DONES PARLARAN DEL FUTUR EN FEMENÍ A LONDRES

 

100 dones es reuniran el pròxim 25 d'octubre a Londres per debatre el paper del seu gènere en l'actualitat i per proposar solucions pel futur de la realitat femenina. Amb el títol: 100 dones, la meitat del món parla.



El debat es podrà seguir via online a través del canal de televisió o ràdio de la BBC Worrld News, la gent també hi podrà participar a través de les xarxes socials utilitzant el hashtag #100Mujeres o bé #100Women.

El debat tindrà lloc a la seu de la BBC, on grans dones de tot el món i de professions molt diferents col·laboren per als drets de la dona, fer camí cap a un món més igualitari i crear un projecte de cara al futur, amb uns objectius clars i unitaris a seguir.

Les preguntes que es faran són clares i directes: Què hem de fer amb el feminisme? Cap a on hem de tirar? Aquesta reunió pretén aclarir els temes pel que fa a la relació de les dones amb el món actual, l'economia, la societat, la política i religió són alguns dels temes a tractar.

Algunes de les personalitats importants femenines que hi assitiran són Ingrid Betancourt, que va ser arrestada per les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia o Claudia Paz y Paz, Fiscal General de la República a Guatemala, entre d'altres. També podem esmentar pel que fa a l'àmbit espanyol la presència de Teresa Forcades com a monja radical catalana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada