diumenge, 29 de desembre del 2013

ELS MITJANS CONTRA LES DONES; CRÒNICA DE L'ANY QUE ACABA


The Representation Project, una organització sense ànim de lucre, ha realitzat un vídeo que recull com han tractat els mitjans a les dones durant el 2013. El vídeo recull una àmplia mostra d'atacs a la condició femenina, tant en la política com en els mitjans de comunicació mateixos.


The Representation Project és un moviment que utilitza el cinema i els mitjans de comunicació per tal d'exposar les injustícies creades pels estereotips de gènere i per canviar la consciència de la gent cap al canvi. La intenció és transformar la cultura a través de campanyes audiovisuals perquè tots poguem desenvolupar el nostre potencial sense importar ètnia, gènere, classe, edat, etc.

El vídeo es titula “How the Media Failed Women in 2013” (Com els Mitjans de Comunicació han fallat a les dones el 2013), dura gairebé quatre minuts i a través de fotografies, vídeos i audios extrets de diferents mitjans emmarca tot un any, en el qual han passat moltes coses positives i negatives per superar la desigualtat. Al final del vídeo l'organització transmet un missatge a noies i dones on diu que hem de lluitar perquè els mitjans no ens fallin fent ressó d'aquestes agressions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada