dimecres, 11 de desembre del 2013

QUI LES VA PARIR!


El grup "A2 velas teatre" acaba d'estrenar la seva darrera aventura escènica: "Si et diuen que vaig parir", amb textos adaptats de l'obra "Puerperios" de Laura Gutman i després d’un llarg període d' investigació, s'han atrevit a aprofundir en una temàtica escabrosa i apta per a tots els públics: les noves maternitats.


Efectivament, A2 velas teatre s'endinsen, de forma conscient, en el teatre de temàtica femenina amb el convenciment que és d'interès general perquè, en paraules de la directora Maite Ojer: " A tothom ‘ li esquitxa’ d’una manera o altra”.
La perspectiva de gènere sempre ha estat una preocupació per a aquesta companyia de teatre i, ara, hi afegeixen l’humor. L'obra es va estrenar el passat mes de novembre al teatre de l'Escorxador de Lleida, una comèdia àcida que comença la seva trajectòria a la Mostra Escènica Josep Fonollosa 2013 amb dos passis que han exhaurit entrades.

Les actrius de A2 Velas Teatre representant l'obra “Si et diuen que vaig parir”.
Les tres Actrius: Chus Delgado, Montse Morera i Marta Oriach aconsegueixen presentar uns personatges creïbles i versemblants tot i els papers extrems i complexos que representen. Maite Ojer aconsegueix combinar equilibradament l’esquetx amb una transcendència i profunditat que no deixa ningú indiferent.
És una obra que visibilitza la realitat del puerperi, una vivència femenina que la societat silencia darrera d’una imatges de color de rosa, idealitzada.

Enllaç del vídeo promocional de l'obra “Si et diuen que vaig parir”: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada